Marcel van der Heijden vertrekt bij Dept

Marcel van der Heijden vertrekt bij Dept

22-05-2019 09:54:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1658 | Tags:

Marcel van der Heijden verlaat Dept om weer te gaan ondernemen. Hij was sinds 2011 de oprichter en Managing Director van reclamebureau a friend of mine dat half 2016 opging in Dept.

Sinds begin 2018 was Marcel Van der Heijden in de rol van Commercial Director verantwoordelijk voor klanten als Philips, Harman Kardon, FrieslandCampina, Beiersdorf, Intersport, PVH, Hero en bol.com. Het management van zijn team droeg Marcel Van Der Heijden in april 2018 over aan Jord Wessels en Marit Hulscher. Samen met Ana Mendez, Rene Verbong en Rens Verweij zijn zij eindverantwoordelijk voor de creatieve tak van Dept in Nederland.

Marcel Van der Heijden: “In de laatste acht jaar hebben we meer bereikt dan ik ooit durfde te dromen. Ik ben enorm trots op de groei die we met het team hebben gerealiseerd van een Facebookbureau naar een creative digital agency. Ik prijs mezelf erg gelukkig dat ik altijd met onwijs leuke en gepassioneerde mensen heb mogen werken, zowel in mijn eigen team als bij onze klanten en partners. Daarnaast heb ik de laatste drie jaar bij Dept enorm veel kansen gekregen en geleerd hoe je een internationaal bureau op- en uitbouwt. En natuurlijk ben ik erg trots op het werk dat we maken voor klanten zoals bol.com, Chocomel en JBL. De nominatie voor SAN Bureau van het jaar is voor mij dan ook echt de kroon op het werk. Maar de mensen die mij goed kennen weten ook dat ik bovenal een echte ondernemer ben. Met de sterke internationale groei afgelopen jaar merkte ik dat mijn rol veranderde en dat ik mijn energie en passie daar steeds moeilijker in kwijt kon. Daarom heb ik de knoop doorgehakt om weer te gaan ondernemen.”

Dimi Albers, CEO van Dept: “We zijn Marcel super dankbaar voor zijn bijdrage aan de groei van Dept en het mooie werk dat hij de afgelopen jaren met onze teams voor onze klanten heeft gerealiseerd. Ik ben bovendien erg trots hoe we samen stap voor stap aan het nieuwe leadership team gebouwd. Ana, Jord, Marit, René en Rens maken dagelijks onze klanten en Depsters blij en trekken het team naar het volgende niveau. We wensen Marcel veel succes en vooral heel veel plezier met zijn nieuwe avontuur!”

Marcel Van der Heijden maakt binnenkort bekend wat hij gaat doen.

www.deptagency.com/nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.