Made by Many opent een kantoor in Amsterdam

Made by Many opent een kantoor in Amsterdam

04-12-2019 12:29:58 | Door: Saskia van Weert | hits: 1023 | Tags:

72andSunny Amsterdam verwelkomt Made by Many in zijn co-working kantoor in de Amsterdamse Jordaan.

Made by Many vergroot met de vestiging in Nederland zijn bereik, is beter in staat de Europese markt te bedienen en verkleint de risico’s rond Brexit. 72andSunny wil in hun Amsterdamse kantoor een selectie van innovatieve bedrijven en startups vestigen en zo een omgeving creëren waarin ze kunnen leren van elkaars expertise en nieuwsgierigheid.

Het Westerhuis in de Amsterdamse Jordaan, ooit een technisch college, is sinds het bedrijf werd opgericht al de thuisbasis van 72andSunny. Ooit begonnen in één kamertje in het kantoor, bezet het creatieve bureau nu het grootste deel van het vijf verdiepingen tellende gebouw.

Nic Owen, directeur en partner bij 72andSunny Amsterdam: “Bij 72andSunny vinden we dat het levensgevaarlijk en beperkend is om jezelf als expert neer te zetten. Je wilt altijd nieuwe dingen leren, altijd nieuwsgierig zijn. Door enkele geweldige bedrijven aan te trekken die iets toevoegen aan onze community, krijgen wij weer meer kansen om iets te leren en slimmer te worden. Hopelijk leidt het ook op zakelijk gebied tot interessante nieuwe kansen.”

Tim Malbon, mede-oprichter van Made by Many: “Er is steeds meer overlapping tussen wat 72andSunny en wij doen. Daarom is dit een perfect moment om de handen ineen te slaan. Onze beide organisaties delen dezelfde normen en waarden rond diversiteit en inclusiviteit. En we hebben een brandend verlangen om creativiteit en culturele transformatie bij onze klanten te bereiken.”

www.madebymany.com
www.72andsunny.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.