Ludo Bijvoet treedt terug als algemeen directeur van Blokker B.V.

Ludo Bijvoet treedt terug als algemeen directeur van Blokker B.V.

28-10-2019 15:37:38 | Door: Saskia van Weert | hits: 1803 | Tags:

Ludo Bijvoet, algemeen directeur van Blokker B.V. treedt terug. Mirage Retail Group, de voormalige Blokker Holding, benoemt Egbert Abrahams en Ynse Stapert in de Raad van Bestuur.

Egbert Abrahams is aangesteld als CFO van de groep, tevens financieel directeur van Blokker B.V. Met de benoeming van Ynse Stapert per 1 2019 is de Raad van Bestuur van Mirage Retail Group B.V. verder versterkt. Hij is binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor Business Development.

De Raad van Bestuur bestaat nu uit vier leden: Michiel Witteveen (CEO), Jeanine Holscher (COO), Egbert Abrahams (CFO) en Ynse Stapert (CBDO).

Ynse Stapert was general counsel bij het confectiebedrijf Scotch & Soda, waar hij tevens verantwoordelijk was voor business development. Hij was eerder werkzaam als general counsel bij Euro Media Group. Egbert Abrahams was tot medio 2019 werkzaam als CFO bij Intertoys en werkte onder meer als Finance Director en Director Business Development/M&A bij FrieslandCampina.

Vanwege de gewijzigde organisatie en aansturing van het concern heeft Ludo Bijvoet besloten om per 1 december 2019 terug te treden als algemeen directeur van Blokker Nederland en zijn loopbaan buiten de onderneming te vervolgen. Sinds zijn aanstelling medio 2018 zijn de 350 eigen winkels omgebouwd naar de formule Blokker Alles in Huis. Voorts is in deze periode het Blokker Eigen Merk geïntroduceerd. Over de opvolging van Ludo Bijvoet na 1 december is nog geen besluit genomen.

Michiel Witteveen, CEO Mirage Retail Group: “Ik ben erg blij met de benoemingen van Egbert en Ynse en heb veel vertrouwen in de samenstelling van het team van de Raad van Bestuur. Ik wens beiden veel succes. Ludo Bijvoet heeft in een moeilijke periode leiding gegeven aan de onderneming en heeft de Blokkerorganisatie versterkt en verder geprofessionaliseerd. Ik ben hem bijzonder erkentelijk voor zijn bijdrage aan de onderneming en wens hem veel succes in zijn verdere loopbaan.”

www.mirageretailgroup.nl
www.blokker.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.