Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl bundelen krachten

Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl bundelen krachten

04-12-2019 15:10:00 | Door: Marianna Beets | hits: 770 | Tags:

Louwman Group heeft een belang genomen in Fietsvoordeelshop.nl. Door de krachtenbundeling kan Fietsvoordeelshop.nl zijn ambitieuze groeiplannen sneller realiseren. Louwman Group versterkt door de samenwerking haar ambitie om zakelijke en particuliere klanten een totaalconcept voor mobiliteit aan te bieden.

Fietsvoordeelshop.nl exploiteert zowel een groot online platform als een aantal fysieke vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Eindhoven, Heerhugowaard, Opmeer en Utrecht (De Meern).

Mark Vriend, directeur Fietsvoordeelshop.nl: “Door de samenwerking met Louwman Group komt onze groei in een hogere versnelling. Wij willen op meer plaatsen winkels openen, maar zien ook online grote kansen om verder door te groeien.”

Willem Verschuur, directeur divisie Innovation, Digital & Data van Louwman Group: “Louwman Group heeft de ambitie om iedere consument de best passende mobiliteitsoplossing te bieden. Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl gaan een intensieve samenwerking aan om de vraag naar brede multimodale mobiliteit, waar (elektrische) fietsen een belangrijk onderdeel van zijn, in te vullen."

Beide familiebedrijven zien er naar uit om gezamenlijk klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

www.fietsvoordeelshop.nl   
www.louwmangroup.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.