LVB lanceert LOVEBRAND DESIGNERS

LVB lanceert LOVEBRAND DESIGNERS

14-05-2019 09:22:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1102 | Tags:

Aart Lensink, directeur LVB en LOVEBRAND DESIGNERS: “We zien dat de wereld van design echt aan het verschuiven is. Hoe het merk eruitziet, wordt op veel meer momenten in de customer journey belangrijk. Wanneer ben je een loveable brand en kun je de doelgroep verleiden? Wij zien daar dan ook kansen liggen. Daarom starten we met LOVEBRAND DESIGNERS, waar onze topdesigners alle ruimte krijgen om te groeien. Als LVB willen hiermee het belang van een krachtig design voor een merk laten zien. De inhoud moet staan, maar design is minstens zo belangrijk. En de combinatie is goud waard.”

Ferdi van der Veen, artdirector en Team Lead LOVEBRAND DESIGNERS: “Strategie en design gaan bij ons altijd hand in hand. Daar ligt de kracht. Het verhaal kan nog zo mooi zijn, maar als het niet wordt vertaald in design en visuals is het niks. En zéker geen love brand.”

Aart Lensink: “LVB is en blijft een marketingadviesbureau, met content en inhoud als basis. We kiezen met de lancering van LOVEBRAND DESIGNERS heel bewust voor een nieuw en zelfstandig bureau. Een bureau dat zakelijk gezien een zusje wordt van LVB en zelfstandig opereert. Dat geeft ruimte voor nieuwe klanten die niet perse allemaal ook klanten zijn bij LVB.”

LVB biedt ondersteuning op het gebied van finance, sales en management. De twee bureaus blijven vanuit hetzelfde pand werken.

www.lvb.nl
www.lovebrand-designers.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.