LEWIS wordt pr-partner van EPI

LEWIS wordt pr-partner van EPI

01-05-2019 12:10:00 | Door: David de Jong | hits: 1498 | Tags:

EPI, de Nederlandse fabrikant, leverancier en distributeur van kunststof naadloze (giet)vloeren, heeft internationaal communicatiebureau LEWIS ingeschakeld als pr-partner. EPI wil via een pr-campagne meer zichtbaarheid genereren voor het merk en de producten.

EPI is al meer dan 30 jaar een Nederlands familiebedrijf. Het produceert en levert designvloeren, sportvloeren, brug- en parkeerdekken en industriële vloeren. Door samen te werken met LEWIS wil het bedrijf de naamsbekendheid vergroten en de expertpositie verbeteren op het gebied van innovatieve (giet)vloeren.

Maartje Doorschot, marketingmanager bij EPI: "Wij vinden het tijd om te investeren in een professionele pr-strategie door middel van een continue communicatiecampagne. We zochten een communicatiebureau dat ons helpt bij het creëren van internationale naamsbekendheid voor ons merk onder een brede doelgroep. Bij LEWIS vonden wij een combinatie van ervaring en enthousiasme, waardoor wij overtuigd zijn geraakt van een succesvolle samenwerking."

Martine Veldhoen, Head of Consumer Division Netherlands bij LEWIS Netherlands: "Voor ons is EPI een mooie toevoeging aan ons portfolio. We hebben al ervaring in het woon- en interieursegment en kunnen onze expertise op dit gebied nu ook voor EPI inzetten. Wij zijn verheugd over deze mooie samenwerking en gaan met veel plezier aan de slag."

www.teamlewis.com
www.epigroup.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.