LEWIS stelt Martijn Zijerveld aan als Strategy Director

LEWIS stelt Martijn Zijerveld aan als Strategy Director

18-12-2019 16:43:00 | Door: David de Jong | hits: 1264 | Tags:

Martijn Zijerveld versterkt internationaal communicatiebureau LEWIS Amsterdam als Strategy Director. In zijn functie gaat Martijn strategische en creatieve concepten ontwikkelen voor bestaande en nieuwe klanten van LEWIS Amsterdam. Martijn Zijerveld is op 2 december 2019 begonnen in zijn nieuwe functie.

Martijn Zijerveld komt uit de reclamewereld en heeft het meest recent bij influencer marketing bureau Crowd gewerkt als interim Strategy Director. Daar heeft hij gezorgd voor een complete omslag op het vlak van organisatie en propositie. Bij digital agency Wundershift behandelde Martijn strategische vraagstukken voor organisaties, waarbij hij zwaar inzette op oplossingen op het gebied van creatie en tech, zoals VR, apps, social en gaming.

Ook op persoonlijke titel houdt Martijn zich bezig met influencer marketing. Met zijn Instagram-account Imagehunters (15.600 volgers) heeft hij een online speeltuin gecreëerd waarmee hij uit eigen ervaring een gedegen advies kan geven aan (potentiële) klanten van LEWIS om hun fanbase uit te breiden.

Martijn Zijerveld: “Ik zou heel graag zien dat de werelden van media, reclame, PR, marketing en digital samensmelten. Bovendien biedt het internationale speelveld van LEWIS voor mij eindeloze mogelijkheden. Daar liggen veel groeikansen, bijvoorbeeld op het gebied van gaming en e-sports. Bij LEWIS krijg ik alle ruimte om dit te ontdekken en uiteraard te realiseren.”

Vera Kops, Vice President van LEWIS Nederland: “LEWIS heeft enkele jaren geleden al de transitie gemaakt van PR-bureau naar geïntegreerd communicatiebureau. Martijn gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van LEWIS, zeker op het gebied van strategisch advies en conceptontwikkeling voor onze klanten. We zijn dan ook trots dat hij ons team in Amsterdam komt versterken.”

www.teamlewis.com


Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.