LEWIS ondersteunt Searious Business met pr- en contentcampagne

LEWIS ondersteunt Searious Business met pr- en contentcampagne

17-04-2019 10:12:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1134 | Tags:

LEWIS is gestart met een pr- en contentcampagne voor Searious Business. De missie van deze startup is het stimuleren van circulair plasticgebruik door bedrijven om zo de plasticsoep in de oceaan aan te pakken. LEWIS voert een pr- en contentcampagne uit die voor een gedeelte door LEWIS zelf bekostigd is, vanwege het duurzaamheidsdoel van het bedrijf. 

Searious Business werd in 2016 opgericht door CEO Willemijn Peeters en wil de plasticsoep tegengaan door het probleem aan te pakken bij de bron: de productie van plastic(verpakkingen).

LEWIS gaat aan de slag om een breed publiek bewust te maken van het (verkeerd) gebruik van plastic en de mogelijkheden die er bestaan om plastic te vermijden of oneindig te gebruiken. Naast bewustwording is het ook van belang om potentiële klanten te bereiken met de campagne. Dit zijn bedrijven die onder andere opereren in (voedsel)verpakkingen, elektronica en meubelmakerij. Met diverse vormen van content helpt LEWIS Searious Business bij het uitdragen van expertise op het gebied van circulair ondernemen.

Freek Janssen, Head of Content EMEA bij LEWIS: “Bij LEWIS hebben we het beleid om met regelmaat op charity-projectbasis voor klanten te werken. Wij deden dit in het verleden met veel succes voor onder andere SIRE en War Child. Searious Business is een net iets ander verhaal, omdat het bedrijf zelf ook investeert in de campagne. Dat neemt niet weg dat wij graag ons steentje bijdragen aan dit slimme en duurzame doel en we trots zijn hier deel van te mogen uitmaken.”

Willemijn Peeters: “We krijgen met Searious Business steeds meer voet aan de grond: bedrijven weten ons steeds beter te vinden. Samen met LEWIS willen we ons bereik nog verder vergroten om zoveel mogelijk bedrijven te overtuigen van het belang van circulair gebruik van plastic. Eenmalig gebruik van plastic kan echt niet meer, dat is geen houdbaar systeem voor onze planeet en onze samenleving. Op dit moment verdwijnt er 20.000 kilo plastic per minuut in de oceaan. Met innovatieve projecten werken we met meerdere partijen samen, waaronder nu dus met LEWIS, om dit terug te brengen naar nul.”

www.teamlewis.com/nl
www.seariousbusiness.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.