LEWIS lanceert pr-campagne voor Jan Snel

LEWIS lanceert pr-campagne voor Jan Snel

10-04-2019 12:49:00 | Door: David de Jong | hits: 606 | Tags:

Jan Snel, marktleider op het gebied van flexibel bouwen en gespecialiseerd transport, kiest voor LEWIS als pr-bureau. LEWIS en Jan Snel werken samen aan een pr-campagne om de naamsbekendheid te vergroten, met name op het gebied van tijdelijke huisvesting.
 
Modulair bouwen wordt door de markt nog soms gezien als tijdelijke oplossing. Deze misvattingen wil Jan Snel graag wegnemen door te informeren en inspireren over de brede toepasbaarheid van flexibel bouwen. Dat is de reden waarom LEWIS de doelgroep van Jan Snel intensief direct en indirect benadert via de vakpers om hen bewust te maken van deze innovatieve manier van bouwen die mogelijk is in een relatief korte doorlooptijd. Hierbij staan duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel. De doelgroep bestaat met name uit vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, gemeentes, woningcorporaties, adviseurs en architecten.
 
Naast de doorlopende pr-campagne, werkt LEWIS ook aan het doorvoeren van de visuele identiteit in alle uitingen van Jan Snel. Het opzetten, begeleiden en uitvoeren van videoprojecten maakt hier ook onderdeel van uit.
 
Wendy van Duijnhoven, marketing- en communicatiemanager bij Jan Snel: "LEWIS heeft een behoorlijk goed CV als het aankomt op bouwen en wonen. We hadden bovendien vrijwel direct een klik en dat is van groot belang voor een familiebedrijf als dat van ons. De lijnen zijn kort en we houden van directe communicatie. We zien LEWIS echt als een verlengstuk van onze communicatieafdeling."

Sander van Buuren, Head of Business and Technology Division bij LEWIS Nederland: “We hebben inmiddels al een behoorlijke trackrecord opgebouwd in de bouw- en industriële sector. Dat we ook Jan Snel kunnen toevoegen aan ons portfolio, maakt mij erg trots. Het is een innovatieve speler waar wij ons geïntegreerde dienstenpakket perfect op kunnen toepassen.”

www.teamlewis.com
www.jansnel.com

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.