Jumbo voltooit overname Agrimarkt

Jumbo voltooit overname Agrimarkt

31-10-2019 15:17:14 | Door: Saskia van Weert | hits: 1425 | Tags:

De coöperatie CZAV heeft alle aandelen en vastgoedlocaties verkocht aan Jumbo. Het supermarktbedrijf is hiermee eigenaar geworden van zes Agrimarktwinkels in Zuidwest-Nederland.

De winkels in Roosendaal, Vlissingen en Middelharnis worden omgebouwd tot Jumbo’s. De Agrimarkt in Goes krijgt een nieuwe bestemming als eerste Jumbo Foodmarkt in de provincie Zeeland. Jumbo heeft met branchegenoot Lidl overeenstemming bereikt over de overname van het vastgoed en de exploitatie van de Agrimarkt supermarkten in Terneuzen en Oud-Beijerland.

Vanaf 1 november 2019 zijn de Agrimarkt supermarkten in hun huidige vorm dicht. Vlissingen en Middelharnis heropenen in week 47 als Jumbo supermarkt, de week erna gevolgd door Roosendaal. In diezelfde week heropent ook de winkel in Goes als Jumbo Foodmarkt.

Ton van Veen, CFO van Jumbo: “Voor Jumbo is dit een bijzondere overname waar we heel trots op zijn. Het zijn stuk voor stuk prima winkellocaties, met klanten die veel waarde hechten aan producten van eigen bodem. Die voorkeur sluit helemaal aan bij onze aanpak. We behouden dus zoveel mogelijk het plaatselijke karakter van de winkels, inclusief artikelen in de categorie Tuin en Dier.”

www.jumbo.com
www.agrimarkt.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.