Jumbo koopt extra modelauto’s Max Verstappen in

Jumbo koopt extra modelauto’s Max Verstappen in

03-10-2019 12:50:47 | Door: Saskia van Weert | hits: 840 | Tags:

Jumbo laat extra Max Verstappen-modelauto’s produceren in verband met de recente spaaractie. Alle eerder ingekochte modellen zijn op, terwijl klanten nog een paar dagen hun zegels kunnen inwisselen en een auto bestellen tegen bijbetaling.

Roy van Keulen, Executive directeur Brand & Marketing van Jumbo: “Max is enorm snel op het circuit, onze klanten blijken vliegensvlug als het gaat om het bestellen van dit collectors item. Hoewel het om een op = op spaaractie gaat, willen we toch zo veel mogelijk klanten blij maken. Daarom gaan we anders dan voorgaande jaren een flinke voorraad van de collectors item auto’s bij maken. Zo willen we nog voor het einde van het jaar ook de laatste Max fans blij maken.”

De auto waar mensen voor sparen is een collectors item modelauto (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1-bolide van Max Verstappen. De modelauto is een exacte replica van de RB15 van Aston Martin Red Bull Racing. Het gaat om de winnende editie van de GP van Oostenrijk, herkenbaar aan de gele banden en het Jumbo-logo dat op de neus van de auto prijkt én de gele helm die Max droeg.

www.jumbo.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.