Jumbo introduceert vegetarische en veganproducten

Jumbo introduceert vegetarische en veganproducten

02-10-2018 10:59:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2695 | Tags:

Jumbo introduceert in de komende weken twaalf vegetarische en veganproducten, waaronder vleesvervangers, brood- en toastsalades en snackbroodjes.

Daarmee telt het in 2017 geïntroduceerde vegetarische en veganistische huismerk Veggie Chef inmiddels zo'n 50 producten. Zo vinden klanten hot spicy falafel balletjes en chiliburgers in het schap en kunnen ze terecht op de broodafdeling voor een vegasauzijnenbroodje of spinaziegeitenkaasbroodje. Twee weken geleden introduceerde Jumbo al het grootste veganassortiment van Nederland bij de nieuwe Jumbo Foodmarkt in Groningen.

Vanaf 2019 worden meerdere winkels en foodmarkten, te beginnen in Amsterdam, uitgerust met een apart veganschap met daarin zo'n 35 houdbare, diepvries en koelverse producten. Klanten kunnen daar onder meer vleesvervangers, diverse yoghurts, verschillende pizza's en ijssoorten vinden.

Naast een gevarieerd en uitgebreid aanbod wil Jumbo klanten inspireren met lekkere vegetarische en veganrecepturen van haar eigen chef-koks. Zo kunnen klanten terecht in Jumbo Foodmarkt in Amsterdam, Veghel, Breda, Leidsche Rijn en Groningen voor vegetarische en veganmaaltijden uit eigen keuken. Drie vegan pizza's: spicy vegan, vegan kipshoarma en vegan margherita en een nieuwe vega pizza, veggie pesto, zijn aan het menu toegevoegd.

Isabel Boerdam, initiatiefneemster van de Nationale Week Zonder Vlees en blogger van de De Hippe Vegetariër: "De grote uitdaging qua vegetarisme is om een gedragsverandering teweeg te brengen. Ik help klanten van Jumbo graag bij het maken van vegetarische of vegan keuzes, onder meer door lekkere recepten te delen. De komende periode ga ik regelmatig in de keuken aan de slag met de Veggie Chef producten, waar ik zelf heel enthousiast over ben!"

www.jumbo.com

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbriefMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.