Joris Cornielje nieuwe Creative Director bij Gravity

Joris Cornielje nieuwe Creative Director bij Gravity

20-06-2019 15:35:00 | Door: David de Jong | hits: 1708 | Tags:

Joris Cornielje is per 1 juni 2019 gestart bij Gravity als Creative Director. Met zijn komst zal de focus van Gravity versterkt worden met meer creatieve concepten, strategie en digital consultancy. Hij zal een nieuwe rol binnen het groeiende digitale bureau gaan invullen. Hiermee verstevigt en verbreedt Gravity zijn positie in de digitale markt.

Marco Groenendijk, Managing Director Gravity: "Joris wordt verantwoordelijk voor de creatieve vertaalslag van digitale oplossingen. De expertise die Joris meebrengt realiseert voor Gravity ook weer een nieuwe koers in het bedrijf. Joris Cornielje is een bruggenbouwer en een conceptor met een sterke digitale inslag. Die combinatie brengt Gravity in de goede richting voor onze ambitieuze groeiplannen. Hij past precies in dat plaatje."

Cornieltje heeft de afgelopen jaren verschillende succesvolle creatieve en strategische rollen vervuld bij onder andere DEPT (TamTam) en MediaMonks.

Joris Cornielje: "Gravity is voor mij een mooie stap omdat het een relatief jong bureau is, middenin de groeifase, maar al wel bewezen succesvol. Omdat Gravity steeds vaker in de conceptfase van (innovatie)trajecten en campagnes wordt betrokken, is er ruimte voor meer strategische en conceptuele expertise. Met het vernieuwde team van consultants is Gravity beter in staat om de brug te slaan tussen de behoefte en het daadwerkelijk product."

www.gravity.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.