Jarno Stolk aan de slag bij 3MO

Jarno Stolk aan de slag bij 3MO

10-09-2019 09:21:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1487 | Tags:

Jarno Stolk werkt sinds half augustus 2019 vanuit 3MO als mediamanager ad interim voor T-Mobile Nederland. Daarnaast is hij eigenaar van de Blockchain start-up Bchain Media.

Jarno Stolk: “3MO is precies wat ik zoek. Het combineert mooie uitdagende opdrachten bij de mooiste merken en een goed team om mee samen te werken". Hij heeft jarenlange ervaring bij zowel mediabureaus als MEC, Carat, Initiative als OMD, heeft gewerkt bij Microsoft en was senior mediamanager bij KPN en SNS Bank.

Huib Bouma, Aranka Staijen en Ivonne Boumeester, partners bij 3MO: “We zien een toenemende behoefte bij klanten aan onafhankelijk advies op gebied van mediastrategie, inzet, effectiviteit en transparantie mede ingegeven door de snelle ontwikkelingen op digitaal en vooral ook op programmatic vlak. Jarno heeft zijn sporen op dit gebied zowel aan bureau als aan klantzijde ruimschoots verdiend. Hij kent de bureauwereld goed en is een welkome aanvulling voor de mediabureaupitches die 3MO regelmatig begeleidt en de mediamanagementrollen die we invullen. Daarnaast is Jarno gewoon een erg fijne collega met wie we graag samenwerken.”

www.3mo.nl
www.bchainmedia.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.