Inpromo lanceert Print2Day.nl

Inpromo lanceert Print2Day.nl

25-09-2018 16:24:00 | Door: Max Vlugt | hits: 1947 | Tags:

Inpromo heeft onlangs Print2Day.nl gelanceerd. Print2Day is een online platform met een breed assortiment aan reclame- en promotieartikelen dat op dezelfde dag van de bestelling personaliseert, bedrukt en levert. Een online designtool maakt het mogelijk om een variatie aan verschillende producten binnen één dag te leveren in oplages van één tot duizenden stuks.

Thomas Tolenaar, mede-eigenaar van Inpromo: "Dit bestaat nog niet op deze schaal. Met Print2day onderscheiden wij ons duidelijk op de markt. Niet alleen vanwege de kwaliteit en snelheid, maar zeker ook vanwege de prijs en het bestelgemak."

Diverse online-spelers in de reclame- en promotiewereld bieden al spoedleveringen. Vaak is het onduidelijk wat onder spoed wordt verstaan, om welke producten het gaat en hoe goed de kwaliteit is.

Bart-Jan Ligtenstein, directeur van Inpromo: "De online markt in promotieartikelen is de laatste jaren dan wel enorm gegroeid, maar er zijn te veel spelers actief en de concurrentie op prijs is moordend. Bovendien is er een enorm verschil in kwaliteit. Iets dat je pas ziet als je het ontvangen hebt en direct moet gebruiken voor een event of promotie-activiteit. Daarop is ons businessmodel gebaseerd."

Met het platform speelt het bedrijf in op de hedendaagse trend dat online kopers door bedrijven als Coolblue en Bol.com steeds vaker worden bediend met een same day-next-day-delivery van uiteenlopende producten. 

Print2Day biedt een assortiment, geselecteerd op basis van kwaliteit, populariteit en drukbaarheid van de producten. Inpromo heeft voor Print2Day geïnvesteerd in een online designtool. De tool is uitgerust met een automatische bestandscontrole. Dit draagt bij aan de kwaliteit en minimaliseert de kans op fouten in de aanlevering van bijvoorbeeld logo's en afbeeldingen.

Print2day beschikt over een eigen productielijn en grote voorraden, waardoor het hele assortiment reclame- en promotiemateriaal nog dezelfde dag gereed is, inclusief bedrukking. Wie voor 11:00 uur bestelt, heeft het materiaal de volgende dag in huis of kan de bestelling bij spoed dezelfde dag afhalen op de nieuwe productielocatie in Beverwijk.  

Ligtenstein: "Dit geldt niet alleen voor ons aanbod aan geprinte artikelen zoals vlaggen, roll-up banners, bierviltjes en stickers, maar voor het complete assortiment bedrijfs- en promotiekleding. Hierdoor kunnen we een zeer breed assortiment reclameproducten aanbieden en binnen 24 uur leveren."

www.inpromo.nl
www.print2day.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.