Initiative werkt voor Payconiq

Initiative werkt voor Payconiq

16-01-2019 10:45:00 | Door: David de Jong | hits: 1702 | Tags:

Payconiq, de mobiele betaaldienst voor online, onderweg en onderling betalen brengt haar mediabelangen onder bij Initiative. De twee werken samen op het gebied van consultancy, strategie, insights en mediaplanning en -inkoop.

Payconiq ontwikkelde de app Payconiq, die betalingen op verschillende plekken mogelijk maakt: in winkels, online en onderling tussen vrienden. Gebruikers betalen met hun smartphone via de app. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De Nederlandse launchcampagne gaat in het voorjaar van start.

Frank van Tussenbroek, CMO van Payconiq Nederland: “Initiative kenmerkt zich in een combinatie van creativiteit en flexibiliteit. Met hun de hoge mate van enthousiasme en inzet zijn ze de ideale partner voor Payconiq.”

Léonie Koning, Managing Director van Initiative: “We zijn trots dat Payconiq in deze enorm spannende en belangrijke launch fase voor Initiative heeft gekozen. We kijken er naar uit om vanuit gezamenlijk ondernemerschap onze bijdrage te leveren aan het succesvol lanceren van Payconiq in Nederland.”

www.payconiq.nl   
www.initiative.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.