Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte wint World Beer Award

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte wint World Beer Award

09-08-2019 14:50:13 | Door: David de Jong | hits: 1232 | Tags:

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte is tijdens de prestigieuze World Beer Awards  het WK voor bier  verkozen tot het beste bier ter wereld in de categorie World's Best Flavoured Wood Aged. Daarnaast heeft een ander bier uit de Vatgerijpt serie, Vatgerijpt Hooghoudt, de gouden medaille gewonnen in dezelfde categorie. In totaal wint de brouwer uit Arcen 8 medailles tijdens het WK. Het bekendste bier van Hertog Jan, de pilsener, is samen met 5 andere bieren (Grand Prestige, Winterbier, Lentebock, Grand Prestige Vatgerijpt Rutte, Weizener) verkozen tot Country Winner, waarmee de bieren zich de beste van Nederland mogen noemen in hun categorie.

Gerard van den Broek, Meesterbrouwer bij Hertog Jan: "We zijn enorm trots dat onze Grand Prestige Vatgerijpt Rutte is verkozen tot beste bier van de wereld in de categorie vatgerijpte bieren. Heel bijzonder dat onze oer-Hollandse samenwerking met Myriam Hendrickx, de meesterdistillateur van Rutte, heeft geleid tot een bier dat wereldwijd in de prijzen valt. Ook de gouden medaille voor onze Vatgerijpt Hooghoudt is een geweldige erkenning voor onze vatgerijpte Grand Prestige, een speciaal proces waar we in onze brouwerij in Arcen veel tijd en aandacht aan besteden. Daarnaast is het fantastisch dat maar liefst zes van onze bieren zich de beste van Nederland mogen noemen in hun categorie. Hier gaan we zeker met zijn allen op proosten!"

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte is één van de bieren uit de Vatgerijpt Jenever editie van 2019. In een unieke samenwerking tussen Hertog Jan en Nederlandse jeneverdestillateurs kwamen twee karakteristieke Nederlandse kwaliteitsproducten samen voor een unieke smaakbeleving. De Vatgerijpte bieren waren eerder dit jaar select verkrijgbaar en inmiddels helemaal uitverkocht

www.hertogjan.nl
www.ab-inbev.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.