Festina aan de slag voor softwareleverancier Simplicate

Festina aan de slag voor softwareleverancier Simplicate

18-10-2018 12:46:00 | Door: Suzanne van der Meij | hits: 919 | Tags:

Simplicate heeft Festina gevraagd een merkidentiteit te ontwikkelen die moet bijdragen aan een verbeterde zichtbaarheid van het merk en de software. Een identity die herkenbaar, relevant en onderscheidend is en zal worden doorgevoerd in alle touchpoints.

Simplicate, leverancier van online bedrijfssoftware richt zich op zakelijke dienstverleners, met name creatieve en digitale bureaus. Zo wordt de software gebruikt door vijftien procent van de bureaus die zijn aangesloten bij de Dutch Digital Agencies. 

Jascha Tuinier, Head of Marketing van Simplicate: “We horen van creatives dat zij de eenvoud van Simplicate waarderen, terwijl het tegelijk een heel compleet pakket is. Je kunt het zien als de kern van je bedrijfsvoering. Het eerste contact met een nieuwe klant tot en met het versturen van facturen is als één doorlopende rode draad in Simplicate gewaarborgd met modules voor CRM, sales, projectmanagement, urenregistratie, facturatie en HRM.”

Jascha Tuinier: “We zijn in drie jaar hard gegroeid, de software staat als een huis, gebruikers zijn enthousiast. Maar het merk mag steviger neergezet worden, met meer gevoel. We geloven dat de eenvoud en logica die onze software biedt emotionele waarden zijn. Dat moet beter naar voren komen. We hebben gekozen voor Festina omdat ze in hun werk die eenvoud en emotie prachtig samen laten gaan.”

Jochem van Berne, Managing Director van Festina: “We zijn blij met de samenwerking met Simplicate. Het zijn vooruitstrevende mensen die ons op een prettige manier uitdagen. Het is een bedrijf met liefde voor tech, maar tegelijk met een sterke menselijke kant. Daarin lijken ze wel wat op onszelf. Die combinatie willen we met onze creatieve ontwerpkracht in een rijke identiteit zichtbaar maken.”

www.simplicate.nl
www.festina.amsterdam

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie