Edward Knol volgt Rogier IJzermans op bij Born05

Edward Knol volgt Rogier IJzermans op bij Born05

02-04-2019 09:18:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2828 | Tags:

Edward Knol is aan de slag gegaan als Managing Director van creatief bureau Born05 in Utrecht. Hij neemt het stokje over van oprichter Rogier IJzermans, die zich als Group CEO gaat richten op de verdere groei van de onderneming.

Naast Born05 heeft IJzermans Newborn Ventures en Airborne opgezet, waarmeede groep in startups investeert en de actief is in de voicemarkt. Edward Knol heeft samen met Creative Director Dennis van Vugt de dagelijkse leiding van Born05.

Rogier IJzermans: “Als oprichter is het een bijzonder moment om het stuur over te dragen aan je opvolger. En dat ging ook niet over één nacht ijs. Born05 groeit hard en we zochten iemand die het bedrijf naar de volgende fase kan brengen, met behoud van onze sterke cultuur en filosofie. Ed is de juiste man op de juiste plek. Zeer ervaren, strategisch, zakelijk, scherp, vuur in de ogen, empathisch, bevlogen, kortom: schot in de roos. Ik heb er zeer veel vertrouwen en zin in.”

Edward Knol heeft de afgelopen 25 jaar zijn sporen verdiend in het marketing- en mediaveld. Aan klantzijde en bureauzijde, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft diverse Nederlandse merken opgebouwd in Europa en de VS. Als GroupM-bestuurslid zette hij Maxus Nederland op, dat later overging in Wavemaker.

Edward Knol: “Born05 is een bijzondere club, dat voelde ik meteen toen ik de eerste keer binnenkwam. Ongelofelijk creatief en merkgericht. Met een unieke focus op de eindgebruiker bij het inrichten van relevante contactmomenten met merken. Ik geloof dat dit het bureau van de toekomst is en daar wil ik graag aan meebouwen. Jullie gaan nog veel van ons horen de komende tijd.”

www.born05.com

Foto: Frederik Pot

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.