Dept versterkt Scandinavische ambities met overname Deense QuantAds

Dept versterkt Scandinavische ambities met overname Deense QuantAds

12-07-2018 10:09:49 | Door: Suzanne van der Meij | hits: 1747 | Tags:

QuantAds, een online marketingbureau in Denemarken, wordt onderdeel van digital agency Dept. Het Deense bureau heeft 50 mensen in dienst vanuit hun basis in Kopenhagen en zal met hun aansluiting de internationale ambities van Dept verder versterken.

Door onderdeel te worden van Dept, zal QuantAds de digitale competenties en geografische kansen voor beide partijen versterken. Volgens Lasse Loftin Rasmussen, CEO van QuantAds, stelt dit hen in staat om hun marktpositie te verbeteren en de jaarlijkse omzetgroei te verhogen tot ruim 30 procent.

Loftin Rasmussen: “Onderdeel worden van Dept geeft ons de ruimte om onze digitale competenties naar een hoger niveau te tillen. Voor onze klanten zijn er duidelijke synergiën zowel binnen onze belangrijkste expertise, namelijk online traffic en sales optimisation, als op nieuwe gebieden zoals platform commerce, media en Amazon marketing.”

QuantAds combineert businessinzicht en analysemethoden vanuit management consultancy met expertise in digitale marketing. Daarnaast heeft het Deense digitale marketingbureau een internationale focus, met een team van native specialisten in 23 verschillende talen. Hun portfolio bestaat uit bekende internationale fashion- en retailklanten zoals Jysk, Steel Series, Ganni en Marks & Spencer.

Paul Manuel, co-founder van Dept: "De Nordics staan ​​bekend als een van 's werelds meest geavanceerde digitale economieën. Nu QuantAds onderdeel is van Dept lopen ​​we voorop als het gaat om innovatieve digital marketing services. De combinatie van deze enthousiaste data-experts gecombineerd met onze expertise op het gebied van creativiteit en technologie gaat ons helpen om aan de groeiende internationale marktvraag te voldoen."

Dept is een internationaal digital agency met het hoofdkantoor in Amsterdam. Dept helpt klanten met het opnieuw uitvinden en versnellen van hun digitale realiteit door het creëren van ervaringen die mensen willen en bedrijven nodig hebben. Dept bestaat op dit moment uit ruim 1000 professionals en het heeft een omzet van meer dan 115 miljoen euro. Het internationale bureau is actief in tien landen in Europa en de VS. Deze overname markeert de eerste stap in de uitbreiding van Dept naar de Scandinavische markt.

www.deptagency.com
www.quantads.com

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie