CFO-COO Edith Appels weg bij SPAR

CFO-COO Edith Appels weg bij SPAR

20-08-2019 09:11:51 | Door: Saskia van Weert | hits: 946 | Tags:

Edith Appels stopt als CFO-COO van SPAR. Zij vertrekt met de invoering van een nieuwe directiestructuur voor SPAR Nederland per 1 oktober 2019. Wat ze daarna gaat doen, is niet bekendgemaakt.

Edith Appels was sinds haar aantreden in 2014 verantwoordelijk voor de invoering van een nieuw conditiestelsel en het gezonder maken en moderniseren van de winkelportefeuille. Onder haar leiding zijn de exploitatieresultaten verbeterd en is het aantal winkels sterk toegenomen, aldus SPAR.

John van der Ent, CEO van SPAR: “Edith heeft met haar team een fantastische prestatie geleverd: de winkelportefeuille is weer gezond en ondernemers zijn gemotiveerd om de volgende stappen naar de nummer 1 in convenience in te vullen.”

De directie van de retailer gaat er anders uitzien vanaf 1 oktober. De CFO-COO-rol wordt gesplitst in een CFO-rol en een nieuwe positie van directeur Operations. De CFO-rol wordt aangevuld met IT.

Edith Appels: “Ik kijk met veel plezier en voldoening terug naar de afgelopen vijf jaar waar we met een heel goed team bijzondere prestaties hebben geleverd. SPAR is een bedrijf met betrokken medewerkers en gedreven ondernemers en nog veel potentie om voor onze klanten het verschil te maken in dagelijks gemak. Ik vertrek in de wetenschap dat de organisatie in goede handen achterblijft om een vervolg te geven aan het succes van de afgelopen jaren. Ik ben verheugd dat Pim Dirckx, één van de huidige managers operations, de operationele portefeuille in de nieuwe directiesamenstelling gaat invullen. Nu de organisatie staat, is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.”

www.spar.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.