Business Insider Nederland stelt Rik Ruts aan als Managing Director

Business Insider Nederland stelt Rik Ruts aan als Managing Director

01-07-2019 11:01:04 | Door: Saskia van Weert | hits: 1348 | Tags:

Rik Ruts is per 1 juli 2019 Managing Director van Business Insider Nederland, het Nederlandse platform voor zakelijk nieuws.

Rik Ruts werkte voorheen onder meer bij Endemol en adviesbureau 3MO. Zijn laatste functie was CEO van mediabureau UM. Ruts volgt Steven Veenendaal op, die de directierol op interimbasis vervulde nadat oprichter Arend van den Berg zich vorig jaar terugtrok uit de dagelijkse leiding.

Business Insider Nederland wordt uitgegeven door Z24 Media. Naast Business Insider exploiteert het ook beleggerssite Finanzen.nl en het contentmarketingbureau BI Studios. Ook deze activiteiten komen onder de verantwoordelijkheid van Rik Ruts.

Arend van den Berg, oprichter en aandeelhouder van Z24 Media: “We zijn enorm blij met de komst van Rik. Met zijn drive, kennis en netwerk willen we de onstuimige groei van de laatste jaren verder voortzetten en het platform uitbreiden met verschillende titels, diensten en activiteiten.”

Rik Ruts: “Na mijn tijd bij UM heb ik verschillende advies en interim-managementopdrachten uitgevoerd en zodoende bij meerdere media- en technologiebedrijven in de keuken mogen kijken. Toen ik in gesprek kwam met Business Insider, vond ik het opvallend hoeveel succesvolle partnerships op het gebied van contentmarketing er met adverteerders worden gerealiseerd en hoe impactvol de advertising campagnes op het platform zijn. Ik zag onmiddellijk de kansen om het platform en de activiteiten in het digitale zakelijke domein verder te ontwikkelen en te verbreden. Het team bij Z24 Media bestaat uit een mooie mix van ervaren en talentvolle redacteuren, data en techspecialisten, projectmanagers en media-adviseurs waardoor wij de bezoekers en adverteerders van Business Insider perfect kunnen bedienen. Ik heb ontzettend veel zin om aan dit team leiding en richting te geven en de groei van het bedrijf de komende jaren verder te faciliteren.”

www.businessinsider.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.