Anja van Ginhoven associate partner bij Van Luyken

Anja van Ginhoven associate partner bij Van Luyken

03-07-2019 15:19:00 | Door: David de Jong | hits: 2317 | Tags:

Senior adviseur Anja van Ginhoven sluit zich als associate partner aan bij Van Luyken. Dat betekent dat zij nauw met het Haarlemse communicatiebureau gaat samenwerken.  Anja van Ginhoven in Frankrijk is perschef van de Oranje vrouwen tijdens het WK Voetbal. Bij Van Luyken is zij inzetbaar voor pr-activiteiten, woordvoering en event-communicatie, ook op interim-basis.

Anja van Ginhoven: ''Het juiste verhaal op het juiste moment aan de juiste mensen overbrengen. Daar heb ik veel ervaring in, onder meer opgedaan als persvoorlichter voor zowel de Oranje vrouwen als de Oranje mannen. In mijn contacten met journalisten vind ik vertrouwen en transparantie erg belangrijk. Ik ga voor de opbouw van een goede relatie en zoek de verbinding. In het pr-vak kun je natuurlijk niet altijd tegen alles direct ja zeggen. Maar je kunt wél serieus met journalisten meedenken. Met creatieve oplossingen komen, waar alle betrokkenen wat aan hebben. Ik ken het medialandschap op mijn duimpje en kan daardoor goed inspelen op de behoeften van redacties. Mijn opdrachtgevers zeggen vaak dat ik er een antenne voor heb."

Youssef Eddini, Managing partner bij Van Luyken: "Anja is een sterke persoonlijkheid die weet waar ze voor staat. Ze is ook erg hands-on, dus dat past goed bij ons. Daarnaast heeft Anja een krachtig netwerk, zowel in de sport- als mediawereld. Met haar staat van dienst brengt zij veel kennis en ervaring mee naar Van Luyken, waardoor wij als team verder kunnen groeien. We zijn er enorm trots op dat Anja heeft besloten zich bij ons aan te sluiten."

Youssef Eddini was  in februari 2010 hoofd marketing en communicatie van de publieke omroep NOS. In die functie nam Youssef Eddini Anja van Ginhoven aan als PR & Communication advisor. Beiden hebben circa 7 jaar voor de NOS gewerkt.

www.vanluyken.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.