Amerikaans kinderfietsenmerk Strider Bikes kiest voor Smith Communicatie

Amerikaans kinderfietsenmerk Strider Bikes kiest voor Smith Communicatie

23-05-2019 11:36:00 | Door: David de Jong | hits: 1644 | Tags:

Strider Sports International Inc., het bedrijf achter het Amerikaanse kinderfietsenmerk Strider Bikes, heeft na een landelijke pitch gekozen voor het pr- en communicatiebureau Smith Communicatie.

Strider Bikes, opgericht in 2007, heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen balance bikes verkocht en is verkrijgbaar in ruim 75 landen. Het Amerikaanse kinderfietsenmerk, dat vanuit Rapid City in South Dakota opereert, heeft aangekondigd haar Europese hoofdkantoor in Nederland te vestigen.

Om de populaire lichtgewicht loopfietsjes, die vanaf juni 2019 in Nederland te koop zijn, onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek is het (inter)nationaal opererende bureau Smith Communicatie in de arm genomen.

Ricardo Correia, Global Managing Director van Strider Europe: “We zochten een compact, daadkrachtig bureau dat zowel goed is in pr-campagnes als online zichtbaarheid creëren en influencermarketing. Aangezien het bureau succesvol voor een aantal merken werkt waarmee wij ons kunnen identificeren, is de keuze op Smith Communicatie gevallen."

www.striderbikes.com
www.smith-communicatie.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.