AirHelp contracteert Progress Communications voor pr

AirHelp contracteert Progress Communications voor pr

16-05-2019 16:09:00 | Door: David de Jong | hits: 1447 | Tags:

AirHelp dat juridische diensten verstrekt aan passagiers wiens vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, schakelt de pr-expertise in van Progress Communications. Samen met Progress Communications bouwt het bedrijf verder aan zijn naamsbekendheid in Nederland.

De missie van AirHelp is om het claimen van compensatie zo eenvoudig en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Met behulp van data, geavanceerde technologie, een gebruiksvriendelijke website en intuïtieve mobiele apps vereenvoudigt AirHelp het claimproces voor reizigers.

Andreas Hermansson, Head of Global pr bij AirHelp: "Samen met Progress Communications gaan we eraan werken, om de miljoenen Nederlandse reizigers die niet volledig op de hoogte zijn van hun rechten, die te weinig tijd hebben of niet de expertise hebben om zelf een claimproces te starten, te informeren over de hulp die AirHelp wereldwijd daarbij biedt. Progress heeft ruime kennis van en ervaring met de luchtvaartbranche, dankzij klanten als Lufthansa, Etihad Airways en Boeing, en we kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking."

www.airhelp.com
www.progresscommunications.eu

 

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.