Adidas kiest voor Coopr

Adidas kiest voor Coopr

28-02-2019 13:30:00 | Door: David de Jong | hits: 2599 | Tags:

Adidas kiest Coopr als pr-bureau. Het Rotterdamse pr-bureau gaat het sportmerk ondersteunen bij het uitrollen van pr en communicatie activiteiten in Nederland. Coopr zal met name ondersteuning bieden bij de communicatie rondom diverse sport- en lifestyle-productintroducties bij relevante doelgroepen.
 
Valentijn Bouman, Senior Manager Brand Communications Benelux bij adidas: "Als sportmerk hebben we veel mooie verhalen te vertellen. Vanwege onze rijke historie, doorlopende productinnovaties en zeker ook campagnes waar deze twee samenkomen. Naast introducties binnen bijvoorbeeld voetbal, hardlopen en fitness, spelen we met adidas Originals een belangrijke rol in fashion en streetwear. Met Coopr denken we een pr-partner te hebben gevonden, die de verschillende doelgroepen begrijpt en voor adidas een perfect verlengstuk richting media is."

Jos Govaart, Directeur bij Coopr: "Er ging echt een hele mooie vibe door ons bureau heen toen bekend werd dat adidas geïnteresseerd was om met ons samen te werken. Voor ons stond een sportmerk al heel lang op ons wensenlijstje, als dan een van de grootste merken ter wereld aanklopt en het blijkt ook nog te klikken, dan zijn we supertrots. Wij kijken er heel erg naar uit om samen met adidas mooie projecten te realiseren! "

www.adidas.nl
www.coopr.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.