Adapt Innovatie neemt Crystal Marketing over

Adapt Innovatie neemt Crystal Marketing over

07-05-2019 12:06:00 | Door: David de Jong | hits: 2134 | Tags:

Adapt Innovatie heeft per 1 mei 2019 alle activiteiten en medewerkers van Crystal Marketing overgenomen. Oprichter en eigenaar van Crystal Marketing, Guus Goorts, treedt als partner toe tot Adapt Innovatie. Met de bundeling van deze krachten versterkt Adapt Innovatie zich op het gebied van digitale (marketing) strategieën.

Adapt Innovatie en Crystal Marketing werkten al enkele maanden intensief samen. Guus Goorts  van Crystal Marketing is vanuit zijn expertise als Digital Marketeer al enige tijd betrokken bij Adapt Innovatie.

Niels Huismans, managing partner bij Adapt Innovatie: "Wij helpen MKB-organisaties om hun strategie scherp te krijgen en hieraan ook uitvoering te kunnen geven. Omdat de economie zich steeds verder digitaliseert en meer naar online interacties en transacties verplaatst, staan veel organisaties voor de opgave zichzelf ook online op de kaart te zetten. Door deze overname kunnen we onze klanten niet alleen helpen bij het opstellen van een scherpe (digitale) strategie, maar waar nodig ook zorgdragen voor de praktische uitvoering, bijvoorbeeld in de vorm van websites en digitale marketingcampagnes."

Guus Goorts zal binnen Adapt Innovatie het portfolio van Digitale Marketing op zich gaan nemen. Zijn persoonlijk specialisme zit in het digitaal en vanuit een strategische aanpak ondersteunen van organisaties bij het vinden en verbinden van moeilijk vindbaar publiek.

Guus Goorts: "Al snel tijdens ons eerste project bleek dat we dezelfde visie op ondernemen hebben: eerst goed nadenken over je totale strategie, en je niet gek laten maken door iedere goeroe met een nieuw idee. Crystal Marketing heeft in het verleden met deze totaalaanpak veel ervaring opgedaan om studenten voor onderwijsinstellingen te werven; Adapt Innovatie helpt nu ook al andere organisaties met het vinden van moeilijk vindbaar publiek, of dat nu studenten, klanten of moeilijk vindbare professionals zijn. Door onze ervaring te combineren kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn.”

De samenwerking valt samen met de aankondiging dat Adapt een nieuw kantoor opent bij de Looierij in Alphen.

www.adapt-bi.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.