Negen voormalig Intertoys-winkels worden Jase&Joy

Negen voormalig Intertoys-winkels worden Jase&Joy

10-10-2019 13:52:00 | Door: David de Jong | hits: 995 | Tags:

Negen speelgoedwinkels die enkele maanden geleden hun contracten met Intertoys verbraken, hebben zich aangesloten bij een nieuwe speelgoedwinkelformule van Euretco met de naam Jase&Joy. Euretco, bekend van winkelformules als Intersport, Runnersworld, Hubo en Decorette is daarmee met een speelgoeddivsisie begonnen.

Miriam de Bruin
, Business Unit Manager speelgoed bij Euretco: "Wij willen ons echt onderscheiden en hebben daarom heel bewust gekozen voor een naam waar geen Toys in voorkomt. Jase&Joy is een naam waar plezier uit spreekt, &Joy is een knipoog naar enjoy. Daarnaast vonden wij het belangrijk dat het merk ook een gezicht heeft. We willen mensen aan de hand nemen tijdens het aankoopproces en ze onder andere voorzien van reviews, daar gaat het duo Jase en Joy onder andere een rol in spelen! Ook onderscheiden wij ons met onze look en feel. Zo zijn wij niet voor de primaire kleuren geel, rood of blauw gegaan, die veelal door speelgoedformules gebruikt worden, maar onze formule wordt gekenmerkt door een petrolkleur. Net een manier waarop we laten zien dat we anders zijn dan andere speelgoedformules."

Het nieuwe merk krijgt testteams om het speelgoed uit te proberen. Klanten kunnen zich straks via de website aanmelden als tester. Terwijl de nieuwe formule werd uitgewerkt, draaiden de winkels door onder de tijdelijke naam De Nieuwste Speelgoedwinkel van Nederland. De winkels zullen de komende weken geleidelijk worden omgebouwd. Miriam de Bruin: "Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Deze tijd is de drukste periode van het jaar, tijdelijk dichtgaan voor de ombouw is dus geen optie. Stap voor stap zullen we iedereen meenemen in de nieuwe wereld van Jase&Joy." 

Jase&Joy is gevestigd in Amersfoort-Noord, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven (Stratum), Gemert, Purmerend en Veldhoven. De overige circa 120 Intertoys-winkels blijven onderdeel van Mirage Retail Group, de voormalige Blokker Holding. Deze kocht de Intertoys-formule in september terug van het Portugese Green Swan.

www.jasejoy.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.