ŠKODA, 50five en Broekhuis lanceren ŠTORE

ŠKODA, 50five en Broekhuis lanceren ŠTORE

03-12-2018 12:05:00 | Door: Max Vlugt | hits: 1498 | Tags:

Vanaf 8 december is in de Grote Houtstraat 2 in Haarlem ŠTORE gevestigd. ŠTORE is een initiatief van ŠKODA, 50five en Broekhuis. Dit winkelconcept biedt aanvulling op het bestaande winkelaanbod in Haarlem. 

De ŠTORE-formule past als gegoten in het DNA van de drie initiatiefnemers. ŠKODA staat voor Simply Clever. Het merk zit vol met slimme oplossingen die in het dagelijks gebruik van je auto erg handig zijn. 

Tjeerd Tuitel, directeur van ŠKODA Nederland: "Wij willen het onze klanten verrassend makkelijk maken door letterlijk midden in de stad een winkel te hebben. In ŠTORE kun je vrijblijvend kennismaken met ŠKODA en laagdrempelig advies inwinnen over bijvoorbeeld private-lease-vormen."

Egbert Hietberg, commercieel directeur van 50five: "ŠTORE is een enorm mooie kans om mensen producten zoals slimme deurbellen, slimme stofzuigers en een zelfdenkende kamerthermostaat te laten ervaren. We bieden persoonlijk advies, laten zien dat smart apparaten eenvoudig te gebruiken zijn en dat je er bovendien veel geld mee kunt besparen. In ŠTORE bieden we als webwinkel voor het eerst ons online-productaanbod aan. Veel producten kun je direct kopen en meenemen, maar online bestellen blijft natuurlijk ook mogelijk. Daardoor hoef je geen extra tassen te dragen tijdens het shoppen."

Gerhard van de Pol, Brand & PR Manager van de Broekhuis Groep: "Met ŠTORE willen wij inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten vandaag de dag. Wij willen dichtbij onze klanten staan. De ene keer is dit online, de andere keer in één van onze dealerbedrijven. En nu bieden wij onze diensten dus ook aan in een verrassend leuke winkel in het centrum van Haarlem. Door buiten de kaders te denken en auto’s met andere producten te combineren, willen wij een vernieuwende rol in de branche innemen. Onze klanten zijn hierbij onze inspiratiebron."

www.skoda.nl

 

Klik hier om je aan te melden voor de Marketing Report Nieuwsbrief

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.